SoulCollage® is een intuïtieve en creatieve manier om jezelf te uiten door middel van het maken van zielscollages. Met eenvoudige middelen maak je een collage die niet alleen mooi is, maar ook nog een eigen wijsheid bevat die diep uit jouw onderbewuste komt. Door de collage te laten “spreken”, maak je het onbewuste bewust en komt jouw innerlijke diepe wijsheid aan het licht. Verhelderend, inspirerend, veilig en altijd verrassend.

In deze workshop maak je kennis met de basisprincipes en werking van SoulCollage®. Stap voor stap maak je een SoulCollage en leer je hoe je jouw kaart een stem geeft.

Misschien vind jij jezelf “niet creatief”? Geen probleem. Ik leg je het proces uit in 4 makkelijk te volgen stappen, zodat ook jij met minimaal één mooie SoulCollage naar huis zult gaan.

Als de Collages gemaakt zijn, gaan we de kaarten laten spreken. Je leert de basisbeginselen aan de hand van een aantal eenvoudige vragen.

Ga naar www.binnenstebuitencollages.nl voor meer informatie en aanmelden

Reacties: “Goh, ik had nooit gedacht dat ik dat ook zou kunnen!”, “Ik ben normaal niet zo van het knippen en plakken, maar dit is écht leuk!”, “Toen ik mijn kaart liet spreken, kwamen er bijna geen woorden, maar ik voelde van binnen precies wat de betekenis was. Heel bijzonder. Het raakte me diep.”, “Wat is dít gaaf! En zo leuk om te doen. Ik heb er veel aan gehad.”

 

Investering: € 40,- per persoon inclusief btw, alle materialen, koffie/thee en versnaperingen

Workshop Eindhoven _naar de Agenda