Moeder- en dochterworkshop met SoulCollage®

Je dochter is opeens een jonge vrouw, maar jij ziet nog dat kleine meisje…

Je moeder begrijpt soms niets van je en dat gezeur van haar maakt je gek…

Jullie hebben een goede band, die altijd beter kan!

Je zou willen zeggen dat je zo vreselijk veel van haar houdt, maar ja, wanneer doe je dat?

In een gezellige setting ga je samen aan de slag met SoulCollage®, een creatief proces dat je helpt om jezelf zonder woorden uit te drukken. Je ontdekt elkaar op een nieuwe manier doordat je naar elkaar leert kijken met de ogen van je hart. (zie voor uitleg over wat SoulCollage® is deze pagina)

Elma weet met haar manier van begeleiden diepgang te brengen zonder dat het zwaar wordt. Na de workshop kun je zelf verder aan de slag met SoulCollage en heb je een nieuwe manier gevonden om jezelf uit te drukken.

Een moeder en dochter: “Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht en we praten sindsdien veel makkelijker met elkaar over dingen waar we elkaar eerder voor probeerden te beschermen, nu delen we het veel meer.”

SoulCollage® is een intuïtieve en creatieve manier om jezelf te uiten door middel van het maken van zielscollages. Met eenvoudige middelen maak je een collage die niet alleen mooi is, maar ook nog een eigen wijsheid bevat die diep uit jouw onderbewuste komt. Door de collage te laten “spreken”, maak je het onbewuste bewust en komt jouw innerlijke diepe wijsheid aan het licht.

In deze workshop maak je tevens kennis met de basisprincipes en werking van SoulCollage® en leg ik je het proces uit in vier eenvoudige stappen.

 

Investering: € 75,- voor twee personen vooraf te voldoen, inclusief btw, koffie/thee en versnaperingen.

Workshop Eindhoven _naar de Agenda