SoulCollage moet je doen!

SoulCollage® is een bijna magisch proces waarbij je jouw eigen persoonlijke inspiratiekaarten maakt. Een unieke en persoonlijke SoulCollage® helpt je de juiste woorden geven aan wat soms moeilijk kan worden gezegd.

Op verzoek op bezoek

BinnensteBuiten Collages© komt graag naar je toe voor een bijzondere teamactiviteit, familieuitje of vriendinnendag.

Godinnen? Soundtrack van je Leven? Moeders en Dochters? Of gewoon gezellig samen SoulCollage® doen? Het kan allemaal.

BinnensteBuiten Eindhoven _Meer weten_

Meer nodig?

Behoefte aan diepere begeleiding en coaching? Elma van der Salm is een ervaren psychosociaal therapeut en levenscoach in het bijzonder voor vrouwen. Kom je er zelf even niet meer uit? Blijf dan niet langer tobben, maar neem contact op.

Voor meer informatie ga naar Elma van der Salm Psychosociaal Therapeut & Levenscoach

Professionele begeleiding

Elma is een ervaren geregistreerd SoulCollage® Facilitator en verzorgt met veel enthousiasme en know-how de workshops en trainingen van BinnensteBuiten Collages©.

Zij zegt: “SoulCollage® is een fantastische methode die ik graag met anderen deel. Ik heb mezelf beter leren kennen door het maken van de beeldcollages en vooral geleerd mezelf te accepteren. Dat gun ik iedereen en ik draag deze methode dan ook graag over.

Reacties van deelnemers

 

Caroline zegt:

Elma is een geboren facilitator. Ze cre�ert een veilige en open sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn. SoulCollage� heeft me geholpen mezelf te accepteren.

Rian zegt:

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar het was superleuk! Ik blijk toch best wel creatief te zijn. De collages hebben een ereplaatsje in mijn huis gekregen.

Eva zegt:

Echt heel gaaf dit. Het was heel fijn met Elma en ik heb echt het gevoel dat ik hier meer mee ga doen.

Windy zegt:

Dit is echt heel waardevol! Dat beelden zoveel bij je op kunnen roepen had ik niet gedacht. De kaart die ik eerst moeilijk vond, heeft me heel veel positiviteit gebracht. Dankjewel, Elma!

Linda zegt:

Dit gaat veel dieper dan je eerst zou denken. En het is heerlijk om te doen, even alles om je heen vergeten en in je eigen wereldje zijn. Het was een fijne middag.

Sjan zegt:

Wat is dit apart om mee te maken. Je denkt dat je maar een beetje zit te knippen, maar als de kaarten gaan spreken, wat ik eerst heel raar vond, dan ben je echt verbaasd over wat je hoort. Heel gaaf en een aanrader voor iedereen.

Chris zegt:

Knippen en plakken is niet zo mijn ding, maar Elma maakt er een erg leuke ervaring van en laat je helemaal vrij om je eigen manier te vinden. Ik vond het eigenlijk heel leuk om te doen en was heel trots op mijn schots en scheef geplakte collage.

Marjorie zegt:

Dit ga ik veel vaker doen! Het is leuk, gezellig, ontspannend, verrassend en je leert er ook nog veel van over jezelf. Ik kijk heel anders naar mijn collega’s en heb veel meer geduld dan eerst. En Elma is gewoon een warme persoon die je snel op je gemak laat voelen.

Programma en reserveren

BinnensteBuiten Collages© organiseert de komende maanden weer een aantal mooie workshops in het BinnensteBuiten Huiskameratelier in Hapert. Kijk snel in de agenda en reserveer je plekje meteen.

Inspiratie Magazine

Informatie over de workshops, trainingen en ander BinnensteBuiten Nieuws.

Tips, ideeën, vraag en antwoord, inspiratie: helemaal gratis in jouw mailbox.

BinnensteBuiten Eindhoven _Inspiratie

NIEUW! De BinnensteBuiten Cadeaubon

Wil je een origineel cadeau geven? Bestel dan nu de persoonlijke BinnensteBuiten Cadeaubon. Het bedrag kun je zelf aangeven. Geef een hele workshop cadeau of een leuke bijdrage voor een workshop naar keuze. Het is helemaal aan jou.

Klik hieronder om de bon te bestellen en je hebt hem binnen 3 werkdagen in huis.

BinnensteBuiten Eindhoven _Meer weten__

BinnensteBuiten Eindhoven _naar Facebook     BinnensteBuiten Eindhoven _naar Twitter