Dag 2019, Hallo 2020!© BinnensteBuiten Collages 2019
#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 11/12/2019
19:00 - 22:00


Na het daverende succes van vorig jaar geef ik ook dit jaar weer de heerlijke eindejaarsworkshop “Dag 2019, Hallo 2020!” Gezien de grote belangstelling van afgelopen jaar, plan ik hem meteen op twee data in.

Het eind van het jaar is traditioneel een periode van terugkijken, afsluiten, opruimen en ruimte maken voor nieuwe dingen. En dat is precies wat we in deze workshop gaan doen. Het programma is vernieuwd, dus ook als je de workshop vorig jaar hebt gevolgd, is er iets nieuws te halen voor je.
SoulCollage® is een geweldige, zachte en liefdevolle manier om contact te krijgen met wat er in je leeft. Niet vanuit je hoofd en gevoed door wilskracht alleen, maar juist verbonden met je ziel en je onderbewuste. Als je dat naar boven haalt en er contact mee krijgt, kun je met zin en volharding gaan voor je doelen. En dan groei je als mens en wordt de wereld door jouw handelen weer een beetje mooier.
De workshop wordt begeleid door Elma van der Salm, een ervaren coach en SoulCollage® Facilitator van het eerste uur.

Het gezellige Huiskameratelier

“Goh, ik had nooit gedacht dat ik dat ook zou kunnen!”

“Ik ben normaal niet zo van het knippen en plakken, maar dit is écht leuk!”

“Toen ik mijn kaart liet spreken, kwamen er bijna geen woorden, maar ik voelde van binnen precies wat de betekenis was. Heel bijzonder. Het raakte me diep.”

“Wat is dit gaaf! En zo leuk om te doen. Ik heb er veel aan gehad.”

De details:

Data:
7 december van 10.00 – 13.00 uur*
11 december van 19.00 – 22.00 uur

Investering:  € 47,50 per persoon vooraf te voldoen na ontvangst van de factuur, inclusief btw, alle materialen, koffie/thee en versnaperingen.

*Op 7 december is het mogelijk aansluitend aan de workshop een soepje mee te eten tegen een kleine vrijwillige vergoeding. Neem eventueel zelf een boterhammetje of salade mee als je dat wilt. 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.