Dagworkshop Voorouders, je emotiononele erfenis© BinnensteBuiten Collages 2019
#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 19/10/2019
10:00 - 16:00


Je voorouders spelen een belangrijke rol in jouw leven. Ook al heb je ze niet gekend of leefden ze eeuwen geleden. In jouw DNA zit niet alleen hun fysieke erfenis opgeslagen (heb je blauwe ogen, krullen of een wipneus), maar óók hun emotionele erfenis. Het gaat dan over zaken als: hoe je omgaat met moeilijke gevoelens, waarom je soms over dingen droomt die jij niet hebt meegemaakt, of waarom triggeren bepaalde mensen jou.

In deze workshop gaan we ontdekken welke informatie jouw onderbewuste heeft meegekregen van jouw voorouders. Je brengt jouw familiesysteem in kaart en we doen een helende opstelling over familiepijn. Na de lunch gaan we (een) SoulCollage®(s) maken om jouw voorouder(s) te eren.

Deze SoulCollage® gaan we ook laten spreken, zodat ook dit deel van jou gehoord, gezien en gerespecteerd kan worden.

Meld je nu aan voor deze workshop. Er kunnen maximaal 4 mensen meedoen.

Mary zegt: “Elma is een fantastische en warme vrouw die in staat is een ruimte van veiligheid en liefde te creëren, waardoor ik een veel diepere ervaring kon hebben dan wanneer ik alleen thuis met SoulCollage® werk.”

Hanna zegt: “De workshops bij Elma zijn persoonlijk en warm. Zij is echt betrokken bij je en je voelt je gezien en veilig.”

Datum: 19 oktober 2019

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Investering: € 70,-

Nog even dit:

Alle workshops worden gegeven in het gezellige Huiskameratelier BinnensteBuiten Collages in Hapert. Dit is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur. De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, alle materialen en handouts, koffie/thee/water en versnaperingen. Bij een dagworkshop is een vegetarische, biologische soep voor de lunch inbegrepen. Je kunt zelf eventueel brood of een salade meenemen voor bij de soep.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.