De Stille Kaarten in SoulCollage©BinnensteBuiten Collages 2019
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum - 01/03/2020
13:30 - 17:00


Niet alle kaarten hebben een stem

Als je vaker SoulCollage® hebt gedaan, weet je dat je de kaarten een stem kunt geven. Door gebruik te maken van je fantasie en je gedachten te laten leiden door de afbeeldingen en sfeer op jouw collage, maakt de kaart jouw onderbewuste bewust.

Maar niet alle kaarten spreken. Drie kaarten in je verzameling hebben geen stem. Omdat zij de grote concepten vertegenwoordigen, die we de Bron, de Zielsessentie en de Getuige noemen. Wat deze precies inhouden is voor iedereen anders.

Deze les gaat over de Bron. We werken het thema uit, mediteren erover, spreken met elkaar over hoe deze ideeën ons inspireren en je maakt jouw eigen Bronkaart.

Reacties: “Deze kaarten raken een diepe kern in mij. Elma is in staat op een warme en betrokken manier jou de ruimte te geven om je eigen proces te doen. Dat gaf me een veilig gevoel en daardoor voelde ik het als een magisch proces om de kaarten te laten ontstaan.”

Wat kost het en hoe meld ik me aan?
Investering:  € 47,50 per persoon voor één les, vooraf te voldoen na ontvangst van de factuur. Prijs is inclusief btw, alle materialen, koffie/thee en versnaperingen.

Je kunt er ook voor kiezen om alledrie de lessen te volgen. Je betaalt dan € 130,- voor de hele cursus.

Data:
1 maart 2020: De Bron
8 maart 2020: De Zielsessentie
15 maart 2020: De Getuige

 

 

Reserveringen

Deelname voor één persoon aan les 1 van de cursus De Stille Kaarten: De Bron

€47,50