Dagtraining BinnensteBuiten Methode
#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 15/11/2019
09:30 - 16:30


De BinnensteBuiten Methode© voor professionele begeleiders

Met BinnensteBuiten Collages© maak je persoonlijke “zielscollages”. Hiermee drukt de cliënt in beelden uit, wat er in zijn of haar onderbewuste leeft. Deze trainingsdag voor coaches en therapeuten leert je de BinnensteBuiten Methode© toe te passen op een unieke manier in combinatie met onder andere visualisatie, systemische interventies en beeldende expressie.

Voor coaches en therapeuten, maar ook voor mentoren en vertrouwenspersonen schuilt er een enorme meerwaarde in het werken met deze methode. Er wordt op een directe – maar bijzonder veilige – manier contact gemaakt met het onderbewuste van de cliënt, dat niet of heel moeilijk via praten wordt bereikt.

Het hulpverleningstraject wint aan diepgang en daarmee aan effect. Innerlijke Critici worden gekalmeerd en gewenste doelen komen makkelijker binnen handbereik.

Dat gun jij je cliënten toch ook?

Tijdens de BinnensteBuiten Methode© Trainingsdag voor Professionals komt aan de orde:
– wat de impact van negatieve herinneringen  (trauma) op het systeem van de cliënt is;
– waarom jouw cliënten zo graag “in hun hoofd zitten” en er niet zomaar uit komen;
– wat er gebeurt als je met beelden werkt;
– hoe je een effectieve beelcollage maakt;
– hoe je jouw cliënt helpt de informatie uit de BinnensteBuiten Collage© aan te wenden en er maximaal profijt van te hebben;
– hoe maak je een effectieve visualisatie-oefening
– belangrijke do’s en dont’s bij de begeleiding.

De details:

Datum: 15 november 2019

Tijd: 9.30 uur – 16.30 uur

Investering: € 125,- (excl. btw)  LAST MINUTE AANBIEDING: € 95,- p.p. exclusief btw.

Na afloop van de trainingsdag ontvang je een certificaat dat mogelijk meetelt bij jouw beroepsvereniging voor scholingspunten. Vraag dit na bij jouw beroepsvereniging.

Beroepsverenigingen: voor leden van de NFG telt de training mee voor 4 scholingspunten.


Nog even dit:

De training wordt gegeven in Huiskameratelier BinnensteBuiten Collages in Hapert. Dit is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, maar inclusief alle materialen en handouts, koffie/thee/water en versnaperingen. Bij de training is een vegetarische, biologische soep voor de lunch inbegrepen. Je kunt zelf eventueel brood of een salade meenemen voor bij de soep.

Over Elma

Elma van der Salm, Psychosociaal therapeut en bedenker van de BinnensteBuiten Methode©

 

Elma van der Salm (1964) werkt sinds 2012 met SoulCollage® en is ervaren en gecertificeerd SoulCollage® Facilitator. Zij volgde diverse trainingen en seminars en kent de methode door en door. 

Elma is psychosociaal therapeut en gespecialiseerd in het werken met vrouwen. Zij heeft haar door de jaren opgedane kennis van en ervaring met trauma, de rol van het onderbewuste en creatieve vaardigheden samengebracht in de BinnensteBuiten Methode©, waarbij je “jouw binnenste naar buiten brengt”. Met regelmaat schrijft zij verhelderende blogs over onderwerpen die vrouwen raken. Je kunt deze lezen op haar site elmavandersalm.nl

Over het werken met beeldcollages zegt zij: “Ik geniet elke keer van het moment dat alles samenvalt en een nieuwe, unieke BinnensteBuiten Collage© ontstaat. Als die collage haar betekenis prijsgeeft, voelt de maakster dat tot in het diepst van haar ziel. Die diepe zelfherkenning en -heling drijft mij deze prachtige methode nog meer bekend te maken.”

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.