Zomercursus Krachtdieren© BinnensteBuiten Collages 2019
#_LOCATIONMAP

Datum/Tijd
Datum - 21/08/2019
13:30 - 17:00


De chakra’s of energiecentra in ons lichaam dragen allemaal op hun eigen manier bij aan hoe wij ons voelen, wat we willen, wat we in de wereld zetten, hoe wij ons uiten en wat we op intuïtief niveau ervaren.

In SoulCollage® koppelen we de speciale kracht van iedere chakra met de energieën van dieren die daarvoor symbool kunnen staan. Je ontdekt zo je eigen krachtdieren voor inspiratie, steun en versterking.

Deze zomer geef ik een serie workshops over de krachtdieren in de chakra’s.

We behandelen steeds Ă©Ă©n chakra, waarbij zich een krachtdier gaat laten zien. Dat is een voor jou unieke combinatie van energie en kracht. Je leert wat iedere chakra doet, wat er gebeurt als die chakra geblokkeerd is. We nemen ruim de tijd om een SoulCollage voor het krachtdier en de chakra te maken en laten we deze ook spreken.

Dit is een hoogstpersoonlijk proces, waarbij je wordt begeleid door ervaren coach en SoulCollage Facilitator Elma van der Salm.

Deze keer: kroonchakra of sahasrara
Thema’s: verbinding met de Bron of het Hogere, zielsverbinding, inspiratie, collectieve onderbewuste.

Investering
€ 45,- per persoon, vooraf te voldoen na ontvangst van de factuur, inclusief btw, alle materialen, handouts, koffie/thee en versnaperingen.

Aanmelden
Koop nu je ticket hieronder en reserveer je plaats. De factuur ontvang je in de weer voorafgaand aan de workshop.

Locatie
Alle workshops worden gegeven in het gezellige BinnensteBuiten Huiskameratelier, Corvus 13, 5527 EC Hapert

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.