In een gezellige setting ga je samen aan de slag met SoulCollage®, een creatief proces dat je helpt om jezelf zonder woorden uit te drukken. Je ontdekt elkaar op een nieuwe manier doordat je naar elkaar leert kijken met de ogen van je hart. (zie voor uitleg over wat SoulCollage® is deze pagina)

Deze workshop is zeer geschikt voor vaders en moeders die iets “anders dan anders” willen doen met hun kind (j/m) van 16 jaar of ouder. Of volwassen zoons of dochters die hun ouder(s) eens willen verrassen. Je komt met een open en nieuwsgierig hart en bent een middag of avond vooral samen bezig.

Elma weet met haar manier van begeleiden diepgang te brengen zonder dat het zwaar wordt. Na de workshop kun je zelf verder aan de slag met SoulCollage en heb je een nieuwe manier gevonden om jezelf uit te drukken.

Een moeder en dochter: “Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht en we praten sindsdien veel makkelijker met elkaar over dingen waar we elkaar eerder voor probeerden te beschermen, nu delen we het veel meer.”

Investering: € 75,- voor twee personen vooraf te voldoen na ontvangst van de factuur, inclusief btw, koffie/thee en versnaperingen.

Workshop Eindhoven _naar de Agenda